maanantai 21. marraskuuta 2016

muutoksista

En saanut hakemaani työtä. Ensimmäistä kertaa en saanut työtä, jossa kävin kuitenkin työhaastattelussa. Onneksi tämä eka kerta tuli hetkenä, jolloin työnsaaminen ei ollut ihan niin tärkeää, kun on jo työ.

En tiedä mitä nyt teen. Etsinkö vielä muita töitä vai koetanko saada jotain tolkkua nykyiseen? Haluaisin aina vain opiskella, mutta ei se taida onnistua. Siitä kun kukaan ei maksa.

*

Sisälläni on epämääräinen olo. Ollaan taas taitekohdassa. Johonkin suuntaan tämä kaikki oleminen on nytkähtämässä enkä oikein tiedä mihin suuntaan. Hyvään ehdottomasti, mutta mitä siitä seuraa? Joko tässä ollaan siinä kohdassa, että olo kevenee vai olenko vielä väsaähtämässä? Millainen olen kun väsähdys hälvenee? Jostain syystä tiedän, että tämä vuosi on peruuttamattomasti muuttanut päässäni ja sydämessäni asioita, en vain vielä hahmota mitä ja miten.
Sama pätee mieheen ja koko perheeseen. Tiedän, että jotain on muttunut, mutta en vielä tiedä miten muutos asettuu.

Enkä tarkoita mitään elämänarvojen tai tärkeysjärjestyksen radikaalia muutosta tai totaalista elämäntaparemonttia. Meillä kun arvot ja järjestykset on olleet kohdillaan ennenkin ja elämäntavatkin ainakin sinnepäin. Jotain hienovaraisempaa. En tiedä mitä, mutta jotain.

*

1 kommentti:

  1. <3 en tajunnutkaan, että tuo oli eka kerta, kun et saanut hakemaasi työtä. Jännityksellä odotan muutos-ajatusten konkretisoitumista...

    VastaaPoista