perjantai 17. heinäkuuta 2015

Perjantain kootut

Tällä viikolla on ollut yksi kamala päivä, yksi hyvä päivä, yksi hyvin raskas päivä ja yksi puoliksi hyvä päivä. Vielä kolme päivää jäljellä. Vähän jännittää, mille kannalle vaaka kallistuu.

*

Pääsimme vihdoin leikkitreffeille. Varoitin kyllä ystävääni etukäteen, että en onnistu pitämään lapsiani kurissa ja käyttäytyvät jatkuvasti todella huonosti. Haluaako, joku oikeasti nähdä meitä ja altistaa omat lapset näille vaikutteille.
Halusi se.

Onneksi halusi. Lasten leikit sujuivat hienosti. Aan, Been ja minun mielialat kohenivat selvästi ja jotenkin koko loppu päivä sujui kevyesti.

*

Päätin löytää pojille syksyksi urheiluharrastuksen. "Tunnin ohjattu riehuminen" kuten ystäväni asian ilmaisi. Kyseisellä hakusanalla googlesta ei tosin löydy mitään.

Näin sitä takit vaan kääntyy kuin Soinilla ikään. Hetken aikaa sitten olin vielä vakaasti sitä mieltä, ettei alle kouluikäinen mitään harrastuksia tarvi.
Onkohan tässäkään kyse lapsen tarpeista vai ehkä äidin?

*

Tänään pitäisi lähteä mökille. Siellä on mustikat jo kypsyneet ja niitä on luulema aivan hurjasti.
Vaan eipä tämä hyvältä näytä. Sataa. Sadetta on luvattu myös läpi viikonlopun. Ja vaikka en kelien yleensä anna estää mitään, niin märässä metsässä mustikoiden metsästys on vaan kertakaikkisen keljua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti